WNM-boekje

Boekjes van 1980 tot 2013 nog verkrijgbaar

Een prachtig tijdsbeeld van de ontwikkelingen in het missionaire werk
Sinds 1978 gaf de WNM elk jaar het zogeheten WNM-boekje uit. U kunt nu uw reeks compleet maken en hier alle oude boekjes nog nabestellen.

Het boekje van 2013 sloot de reeks af. Ook hierin vindt u fascinerende verhalen vol hoop en mensenliefde, onder meer van broeder Heuft en missionair werker Pritha Belle.

Jan Heuft op school met kinderen van vluchtelingen 1
Jan Heuft op school met kinderen van vluchtelingen

Broeder Jan Heuft in Algerije
Laat u inspireren door broeder Jan Heuft, die zich met zijn 73 jaar nog altijd vol bezieling inzet voor vluchtelingen in Algerije. Broeder Jan helpt hen waar hij kan. Het zijn vluchtelingen uit heel Afrika, die hoopten hun heil te vinden in een ander land. Ze worden echter nergens toegelaten. Nu bivakkeren ze in krotten en gaan ze gebukt onder armoede en ziekte.

 

 

Inspiratiedag - WNM-017
Missionair werker Pritha Belle vorig jaar op de Inspiratiedag

Missionair werker Pritha Belle in Colombia
Ook leest u in het WNM-boekje over missionair werker Pritha Belle (27). Zij staat in Colombia mensen bij die met grof geweld van hun geboortegrond werden verjaagd. Pritha zet zich in voor hun recht op een zelfstandig bestaan. Dat doet ze met hart en ziel en met jeugdige veerkracht. Zo helpt ook zij de missionaire traditie voort te zetten.

Maak nu uw reeks compleet! 

Hier vindt u een overzicht van de boekjes die in de loop der tijd zijn uitgegeven en die u bij ons nog kunt bestellen. Een prachtig tijdsbeeld van de ontwikkelingen in het missionaire werk.

Wees er snel bij. Want OP = echt OP!

Met elke bestelling steunt u de WNM!

U kunt de boekjes via deze link bestellen. Het eerste boekje kost €15 en elk volgend boekje €12,50 (inclusief verzendkosten). Met de aankoop van elk boekje steunt u de WNM.

U kunt ook telefonisch bestellen: 06 – 15 14 2100 of mailen naar: contact@weeknederlandsemissionaris.nl