Pinksteractie 2018 – Campagnematerialen

Op deze plek plaatsen wij binnenkort de campagnematerialen voor 2018!

Onderstaand treft u de materialen van de campagne van 2017 aan.

Campagnematerialen voor parochies

Wilt u bijdragen aan de Pinksteractie een van de belangrijkste pijlers van de Week Nederlandse Missionaris? Steun ons tijdens de Pinksteractie 2017. Laat missionarissen zien dat wij achter hen staan!

Op deze pagina vindt u alle materialen om de Pinksteractie onder de aandacht te brengen van parochianen. Sommige materialen kunt u rechtstreeks downloaden, andere kunt u online bestellen en ontvangt u per post.

Teksten downloaden

De teksten en afbeeldingen hieronder kunt u downloaden voor gebruik tijdens de Pinksteractie in uw parochie. De artikelen en liturgiesuggesties hebben wij voor uw gemak in een Word-document gezet. Zo kunt u ze gemakkelijk kopiëren en plakken naar uw eigen documenten. Om te downloaden, klik met uw rechtermuisknop op de link en kies voor ‘link opslaan als’ of ‘save target as’.

Parochiebladartikel

Download hier het Parochiebladartikel 
Wilt u een kortere versie? Download deze hier

Liturgiesuggesties

De liturgiesuggesties zijn dit jaar bijeengebracht door Petra Versnel-Mergaerts. U kunt de teksten gebruiken tijdens diensten, voor een moment van bezinning tijdens bijeenkomsten in de parochie, met de parochieraad of met uw MOV-groep. De liturgische suggesties vindt u ook in de Missionaire Agenda (uitgave 1 – 2017).

Als bouwstenen voor vieringen hebben we gekozen voor gebeden en gedachten die voortkomen uit de katholieke sociale leer en de oproep tot solidariteit met de armen. Graag delen wij de geestelijke rijkdom met u.

Folder of poster bestellen?

Wilt u materialen bestellen om op te hangen in de parochie of te verspreiden onder parochianen? U kunt kiezen uit de volgende gratis materialen:

Heeft u vorig jaar een bestelling geplaatst? Dan krijgt u dezelfde hoeveelheden automatisch toegestuurd. Voor 2018 kunt u de bestelling met dit formulier aanpassen. Heeft u vorig jaar geen bestelling geplaatst? Plaats dan een nieuwe bestelling.

Alle materialen worden voor parochies en MOV-groepen worden verzonden in de week na Pasen. Heeft u vragen? Neem contact op met Julie Mingeli 070 – 31 36 731.

Beeldmateriaal downloaden

Onderstaande foto’s kunt u gebruiken in uw parochieblad of in andere uitingen. Klik op de miniaturen om de foto in het originele formaat te bekijken. Daarna kunt u ze opslaan op uw eigen computer door met uw rechtermuisknop op de foto te klikken en te kiezen voor ‘afbeelding opslaan als’.

Father Nol Verhoeven

Father Nol met parochianen

Father Nol in gesprek in Kameroen

Ellen Schouten

Ellen Schouten op de ruilmarkt

De gezamenlijke moestuin in Venezuela

Cover vrouw uit Indonesië

Banner Pinksteractie