Pinksteractie 2019 – Campagnematerialen

Wilt u bijdragen aan de Pinksteractie, één van de belangrijkste pijlers van de Week Nederlandse Missionaris? Steun ons dan tijdens de Pinksteractie 2019. Laat missionarissen en missionair werkers zien dat wij in Nederland achter onze missionarissen staan!

Op deze pagina vindt u binnenkort alle materialen om de Pinksteractie onder de aandacht te brengen van parochianen. Sommige materialen kunt u downloaden, andere kunt u online bestellen en ontvangt u per post.

Downloaden

De afbeeldingen, foto’s en teksten hieronder kunt u binnenkort downloaden voor gebruik tijdens de Pinksteractie in uw parochie. De artikelen en liturgiesuggesties hebben wij voor uw gemak in een Word-document gezet. Zo kunt u ze gemakkelijk kopiëren en plakken naar uw eigen documenten.

Folder of poster bestellen?

Wilt u materialen bestellen om op te hangen in de parochie of te verspreiden onder parochianen? U kunt straks kiezen uit de volgende gratis materialen:

  • Folder
  • Poster

Heeft u vorig jaar een bestelling geplaatst? Dan krijgt u dezelfde hoeveelheden automatisch toegestuurd. Voor 2020 kunt u de bestelling met dit formulier aanpassen. Heeft u vorig jaar geen bestelling geplaatst? Plaats dan een nieuwe bestelling.

Alle materialen worden voor parochies en MOV-groepen worden verzonden in de week na Pasen. Heeft u vragen? Neem contact op met Tatiana Waterink 06 – 18 27 5242.