Pinksteractie 2018 – Campagnematerialen

Wilt u bijdragen aan de Pinksteractie, één van de belangrijkste pijlers van de Week Nederlandse Missionaris? Steun ons dan tijdens de Pinksteractie 2018. Laat missionarissen en missionair werkers zien dat wij achter hen staan!

Op deze pagina vindt u alle materialen om de Pinksteractie onder de aandacht te brengen van parochianen. Sommige materialen kunt u downloaden, andere kunt u online bestellen en ontvangt u per post.

Downloaden

De afbeeldingen, foto’s en teksten hieronder kunt u downloaden voor gebruik tijdens de Pinksteractie in uw parochie. De artikelen en liturgiesuggesties hebben wij voor uw gemak in een Word-document gezet. Zo kunt u ze gemakkelijk kopiëren en plakken naar uw eigen documenten.

Folder of poster bestellen?

Wilt u materialen bestellen om op te hangen in de parochie of te verspreiden onder parochianen? U kunt kiezen uit de volgende gratis materialen:

Heeft u vorig jaar een bestelling geplaatst? Dan krijgt u dezelfde hoeveelheden automatisch toegestuurd. Voor 2019 kunt u de bestelling met dit formulier aanpassen. Heeft u vorig jaar geen bestelling geplaatst? Plaats dan een nieuwe bestelling.

Alle materialen worden voor parochies en MOV-groepen worden verzonden in de week na Pasen. Heeft u vragen? Neem contact op met Tatiana Waterink 06 – 18 27 5242.

Foto’s downloaden

Onderstaande foto’s kunt u gebruiken in uw parochieblad of in andere uitingen. Klik op de link om de foto in het originele formaat te bekijken. Daarna kunt u ze opslaan op uw computer.

Pater Bert Hagendoorn o.f.m.

Pater Bert geeft voorlichting

Pater Bert op pastoraal bezoek

Missionair werker Inge Kuiphuis

Inge Kuiphuis in gesprek

Koffieplukster Imelda 

Banner Pinksteractie

Liturgiesuggesties

Woord van leven – kerklied

Geloofsbelijdenis

Voorbede

Onze Vader van de armen – Peru

Slotgebed

Zegenbede – Azië

Gebed Missionarissen van de Naastenliefde

Parochiebladartikel

Parochiebladartikel