Pinksteractie 2017

Pinksteractie 27 mei t/m 4 juni

Missionarissen geven zo veel en vragen weinig. Soms kunnen zij echter wel wat steun gebruiken. Daarom organiseren we van 27 mei tot en met 4 juni de Pinksteractie in parochies om geld in te zamelen voor hun belangrijke werk.

U kunt daarin het verschil maken. Niet alleen voor honderden missionarissen en missionair werkers – ook voor de mensen met en voor wie zij werken. Steun de actie en laat zien dat we in onze Nederlandse parochies allemaal achter onze missionarissen staan.

Wilt u niet wachten tot de Pinksteractie en nu al verschil maken voor missionarissen wereldwijd? Zet uw steun voor het missiewerk om in daden en doneer direct.

Informatie voor parochies en MOV-groepen

De Pinksteractie is een jaarlijkse collecteweek en een van de belangrijkste pijlers van de Week Nederlandse Missionaris. Het belang wordt onderkend door de Nederlandse bisschoppenconferentie, die het heeft aangemerkt als een van de drie jaarlijkse A-collectes, een bestemmingscollecte waarbij de wekelijkse collecte komt te vervallen.

Wilt u vanuit uw parochie bijdragen aan de promotie van deze belangrijke collecteweek? Bekijk de beschikbare campagnematerialen, zoals het parochiebladartikel, foto’s en de liturgiesuggesties.